Subtitrare disponibila: dati clic pe setari apoi pe subtitrari si apoi selectati limba romana

2017 ESTE ANUL IN CARE SARBATORIM IMPACTUL VOSTRU

De mult timp deja aveam nevoie de un loc in care oricine de pe planeta asta sa poata incepe sa invete si sa primeasca aceasta lucrare intr-un mod natural si organic …
O Comunitate de Reconnective Healing unde vocea ta conteaza. In acelasi fel am avut nevoie de un camin ca baza pentru Practicieni … unde sa putem continua sa crestem si sa ne sprijinim unul pe altul.

Cei 4 stalpi ai “anului practicianului”

Stalpul 1 – “Comunitatea de Pregatire a Practicienilor (CPP)”
Haideti online sa facem schimb de sensuri si idei care ne vor adanci intelegerea acestei lucrari. Continutul va fi destinat special Calatoriei Practicianului si, indiferent de nivelul tau de activitate din trecut, iti vei gasi un camin aici!

  Inscrie-te sa fii un beta tester CPP daca vrei sa ne comunici din timp parerea ta si sa ajuti sa dirijam cresterea pregatirii si interactiunii Online pe care o vom intreprinde impreuna. (Completeaza formularul in 2 pasi)

Stalpul 2 – Povestile TALE in prim plan
Celor care au fost atinsi de aceasta lucrare … vrem sa va facem ascultate vocile fiecaruia dintre voi si sa aratam fata RH in implinirea si lumina ei. Daca indrumam cu vindecarea pe care ati experimentat-o, vazut-o si chiar facilitat-o, putem sa acceleram in mare masura procesul raspandirii RH in intreaga lume.

  Expune-ti povestile sincere, si ajuta-ne sa captam rezultatele daruirii tale. Le vom pune pe mediile noastre sociale, pe internet, in cadrul experientelor de pregatire online si chiar in timpul Programelor Live de Pregatire. (Completeaza formularul in 2 pasi)

Stalpul 3 – Noi Cai Imbunatatite pentru a TE Sprijini
Dorim sa cinstim ceea ce ai facut in sprijinul Reconnective Healing. Acest lucru inseamna mai multi mentori disponibili imediat si o echipa largita de Practicieni carora li se face auzit glasul in viitorul Nivel II, cand va sosi in orasul si tara ta. Alatura-te programelor noastre de Ambasadori pentru Nivelul II sau adu cursanti pentru Nivelul I Online si vei vedea premiile si comisioanele substantiale. In plus, dorim sa auzim direct de la tine cum vrei sa fii sprijinit.

  Spune-ne aici care sunt interesele si nevoile tale! (Completeaza formularul in 2 pasi)

Stalpul 4 – Concentrare pe Comunitatea ta LOCALA

Pentru ca tot vorbim de Local si Ne-Local … ne dam seama cat de mult conteaza sa ne centram pe cresterea si dezvoltarea Reconnective Healing in Comunitatile Locale. Vrem sa ai o legatura cu oamenii si informatiile. Vrem sa te ajutam sa organizezi intalniri si conferinte telefonice. Sa stii ca nu veti fi niciodata singur daca faci parte din Familia Reconnective Healing!

 
Inregistreaza o actiune locala care sa vorbeasca despre tine
(Completeaza formularul in 2 pasi)

Contact Us

We would love to hear from you. Please send us an email and we'll get back to you, as soon as possible.