Zaviri u Portal

Vaše putovanje kroz Portal će vas angažirati, nadahnuti i iznenaditi. Dosadašnja iskustva pokazuju da u trenutku kad otvorite Portal, frekvencije počinju djelovati u vašem životu. Ima mnogo stvari koje treba otkriti o Rekonektivnom iscijeljivanju, i ovaj sveobuhvatni online tečaj (10+ sati) daje vam temelje koje trebate da bi primili frekvencije i počeli razumijeti da možete iscijeliti sebe i druge. Pročitajte i pogledajte sadržaje ispod kako bi dobili osjećaj što vas očekuje… i onda otvorite Portal za sebe.
 Razgovor s Ericom

Rekonektivno iscjeljivanje evolucija je ne samo znanja, nego i spoznaje! Erikovo nadahnuto otkriće Rekonektivnog iscjeljivanja dok je radio kao kiropraktičar dalo je njegovim pacijentima izvrsna iskustva, omogućujući im da postanu izuzetno bliskiji sa univerzumom. Čak su i članovi obitelji Ericovih pacijenata počeli izvještavati o spontanim ozdravljenjima. RH nam omogućuje svjesniji pristup i interakciju s višedimenzionalnim univerzumom mijenjajući naše živote na fenomenalan i neviđen način. Omogućuje nam da zaista postanemo višedimenzionalna bića.
Izvan percepcije 

Postoje stvari koje prirodno opažamo kada smo usklađeni s frekvencijama RH. Pa ipak, prečesto dopuštamo drugima da diktiraju kako stvari vidimo. Kad vam netko kaže da nešto „ne može biti istina ili bi to znanost dokazala“, ta osoba stvarno treba ponovno razmisliti. Sve mora postojati prije nego što ga znanost može otkriti ... ili znanost ne bi imala što otkriti! Ako dolazimo iz straha ili sumnje, često se nalazimo u svađi i sukobu ... i s drugima i sa samim sobom. Spektar Rekonektivnog iscjeljivanja je visoko koherentan spektar energije, svjetlosti i informacije® koji omogućava svakodnevno življenje u stanju svjesnosti i mira.
Pronađi, osjeti i prati frekvencije

Rekonektivno iscjeljivanje je nova vibracijska stvarnost. Ona aktivira i proširuje vašu svijesnost bez upotrebe tehnike! U online tečaju Portala istražujemo razine elegantnih jednostavnih vježbi koje vam omogućavaju bolje povezivanje s frekvencijama. Vježbanje u vašoj svjesnosti o frekvencijama usklađuje vas s ovim sveobuhvatnim spektrom. Istraživanje ovih pokreta omogućuje vašu svjesnost i povezivanje sa frekvencijama Rekonektivnog iscijeljivanja da postanu vaša druga priroda kao bića blagostanja u beskonačnom carstvu mogućnosti.
Povezanost znanosti i RH
Više znanstvenih studija izmjerilo je i potvrdilo učinke Rekonektivnog iscjeljivanja. Opipljive i fiziološke promjene su dosljedno uočene i kod praktičara i onih koji primaju rekonektivno iscjeljivanje. U studiji dr. Konstantina Korotkova, samosvjesna biopolja koja okružuju tijelo nakon RH ispunjena su većim intenzitetom i povezanošću. Mirovanje je traženo stanje svijesti koje ponekad postižu majstori meditacije nakon desetljeća prakse. Nevjerojatno, praktičari RH odmah ulaze u to stanje mirovanja u trenutku kada komuniciraju sa frekvencijama RH.
 Cjelovitost i životni napredak

Rekonektivno iscjeljenje ne zahtijeva vjeru, nadu u vjerovanje, jer kao i vi,  TO JEDNOSTAVNO JE! RH frekvencije komuniciraju s nama bez obzira na našu iskazanu „otvorenost“ prema njima, restrukturirajući naš sam DNK i podižući razinu i koherentnost svjetla koje emitiramo. To podiže našu vibraciju do točke u kojoj naše gustoće -  naše zdravlje, život, ljubav, veza i izazovi u karijeri - nemaju gotovo ništa više za što će da se drže, pa odlaze iz našeg sustava i života. One propadaju. Iscijeljenje, cjelovitost i životni napredak ... jednostavno je tako jednostavno.
Eric i Solomon

"Želim da se zapitate ..."
"Želim da shvatite drugi nivo ... dio puno većeg nivoa ..."
"Uvijek ste bili dio ciklusa ..."
"Ovdje ste da promjenite svoju percepciju ..."

Ovo su neke od prvih riječi koje je Salomon izgovorio Eriku dok su zajedno krenuli na svoje putovanje ... Salomon kao mentor, a Eric kao student. Krenite svojim putem s mudrošću i riječima Salomonova.
"Dolazite na visoravan postojanja ..."
"Mi moramo mnogo toga razumjeti u ovom prostoru."
Slušajete s novim dijelom sebe

Frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja su poput jezika koji se čuje kroz proces. Dok učite proces koji je RH, ugađate se i obraćate pažnju na određeni 'zvuk' - iako ne nužno zvuk. U online tečaju povezat ćemo se s inteligencijom koja vas, nas i druge smješta u sferu jasnoće, prisutnosti, iscijeljenja i ljubavi. Rekonektivno iscjeljivanje je organska Inteligencija čiste mogućnosti. To je ono što vidi izvan percepcije misaonog uma o mogućnosti i povezuje vas sa jezikom multiverzuma.
Pitanja i odgovori

Prirodno je imati pitanja o RH, posebno kada su vam je to novo. Osim što obuhvaća i uvodne i napredne teme u RH, Portal Online tečaj odgovara i na mnoga vaša goruća pitanja poput pitanja zašto tako jedinstveno, a opet tako slično, doživljavamo naše sesije RH i naše Osobne rekonekcije? Kako to da RH ne dijagnosticira ili ne rješava simptome, a opet toliko mnogo puta naši simptomi ili dijagnoze nestaju? I kako to da RH inteligencija zna kamo ići i što učiniti? Otvorite Portal danas kako biste započeli svoje iscijeljenje i donijeli iscjeljenje onima oko vas.