Zaviri u Portal - SERBIAN

Vaše putovanje kroz Portal će vas angažovatiti, nadahnuti i iznenaditi. Dosadašnja iskustva pokazuju da onog momenta kad otvorite Portal, frekvencije počinju delovati u vašem životu. Ima mnogo stvari koje treba otkriti o Rekonektivnom isceljivanju, i ovaj sveobuhvatni onlajn kurs (10+ sati) daje vam temelje koji su vam potrebni da bi primili frekvencije i počeli shvatati da možete isceliti sebe i druge. Pročitajte i pogledajte što dole sledi kako biste stekli osjećaj što vas očekuje… i onda, otvorite si Portal.
Razgovor sa Erikom

Rekonektivno isceljivanje je evolucija ne samo znanja nego i spoznaje! Erikovo nadahnuto otkriće Rekonektivnog isceljivanja dok je radio kao kiropraktičar, njegovim je pacijentima dalo izuzetna iskustva, omogućavajući im da budu značajno više u dodiru sa univerzumom. Čak su i članovi obitelji Erikovih pacijenata počeli izveštavati o spontanim isceljenjima. RI nam omogućuje svesniji pristup i interakciju s višedimenzionalnim univerzumom menjajući naše živote na fenomenalan i neviđen način. Omogućuje nam da istinski postanemo višedimenzionalna bića.
Izvan i iznad percepcije

Postoje stvari koje prirodno opažamo kada smo usklađeni s frekvencijama RI.
Pa ipak, suviše često dopuštamo drugima da nam diktiraju kako stvari vidimo. Kada vam neko kaže da nešto „ne može biti istina inače bi to nauka dokazala“, ta osoba zaista treba ponovo da razmisli. Sve mora postojati pre nego što ga nauka može otkriti ... inače, nauka ne bi imala što otkriti! Ako dolazimo iz straha ili sumnje, često se nalazimo u svađi i sukobu ... kako sa drugima tako i sa samim sobom. Talasni opseg Rekonektivnog isceljivanja je visoko koherentan spektar energije, svetlosti i informacije® koji omogućava da se svakodnevno živi u stanju znanja i mira.
Pronađi, oseti i sledi frekvencije

Rekonektivno iscjeljivanje je nova vibracijska stvarnost.
Rekonektivno isceljivanje je nova vibraciona stvarnost. Ona aktivira i proširuje vašu svesnost bez potrebne tehnike! U Onlajn kursu Portala, istražujemo nivoe elegantno jednostavnih vežbi koje vam omogućavaju da se bolje povežete sa frekvencijama. Vežbanje u vašoj svesnosti o frekvencijama, povezuje vas sa ovim potpuno sveobuhvatnim talasnim opsegom. Istražujući ove pokrete, omogućavate vašoj svesnosti i povezanosti sa frekvencijama RI da postanu druga priroda kao biće izobilja u beskonačnom carstvu mogućnosti.
Međupovezanost nauke i RI
Više naučnih studija izmerilo je i potvrdilo dejstvo Rekonektivnog isceljivanja.
Opipljive i fiziološke promene postojane su i kontinuirano se vide kako kod praktičara tako i kod onih koji primaju Rekonektivno isceljivanje. U studiji dr. Konstantina Korotkova, samosvesna biopolja koja okružuju telo nakon RI ispunjena su većim intenzitetom i povezanošću. Mirovanje, traženo stanje svesti, ponekad postižu majstori meditacije nakon decenija vežbanja. Za neverovanje je da, praktičari RI odmah ulaze u to stanje mirovanja, onog trenutka kada stupe u interakciju sa frekvencijama RI.
Celovitost i životni napredak

Rekonektivno isceljivanje ne zahteva veru, nadu u verovanje, jer kao i vi, TO JEDNOSTAVNO JESTE! Frekvencije RI su u interakciji sa nama bez obzira na našu ispoljenu „otvorenost“ prema njima, restrukturirajući naš sam DNK i podižući nivo i koherentnost svetlosti koju emitujemo. To podiže našu vibraciju do tačke u kojoj naše gustine - naše zdravlje, život, ljubav, veza i izazovi u karijeri - nemaju gotovo ništa zašta bi se više držali, te im nije preostalo ništa drugo do da izvibriraju iz naših sistema i života. One nestaju. A isceljenje, celovitost i životni napredak ... je upravo tako jednostavno.
Erik i Solomon

" "Želim da se zapitaš…"
"Želim da pojmiš drugu ravan… deo mnogo veće ravni..."
"Uvek si bio deo ciklusa ..."
"Ovde si da bi učinio mogućom svoju percepciju..."

Ovo su neke od prvih reči koje je Solomon izgovorio Eriku dok su započinjali svoje zajedničko putovanje ... Salomon kao mentor, a Eric kao student. Krenite na svoje sopstveno putovanje s mudrošću i rečima Salomona.
"Ti dospevaš u ravan postojanja ..."
"Imamo mnogo toga da shvatimo na ovom mestu..."
Slušajete novim delom sebe

Frekvencije Rekonektivnog isceljivanja su poput jezika koji se čuje kroz proces.
Dok učite proces koji je RI, uključujute se i obraćate pažnju na određeni 'zvuk' - iako ne nužno čujni zvuk. U onlajn kursu povezaćemo se sa inteligencijom koja smešta vas, nas i druge u sferu jasnoće, prisustva, isceljenja i ljubavi. Rekonektivno isceljivanje je organska Inteligencija čiste mogućnosti. To je ono što vidi izvan percepcije, shvatanja mogućnosti misaonog uma i povezuje vas sa jezikom multiverzuma.
Pitanja i odgovori

Sasvim je prirodno je imati pitanja o RI, posebno kada je to nešto novo za vas.
Osim što obuhvata i uvodne i napredne teme u RI, Portal onlajn kurs odgovara i na mnoga vaša goruća pitanja kao što su npr, zašto naše seanse RI i naše lične Rekonekcije doživljavamo tako jedinstvenim, a opet tako sličnim? Kako to da RI ne dijagnostifikuje i ne rešava simptome, a naši simptomi ili dijagnoze ipak toliko mnogo puta nestaju? I kako to da inteligencija RI zna kuda da ide i šta da učini? Otvorite Portal danas kako biste započeli svoje isceljenje i doneli isceljenje onima oko vas.